Tittarstorm?

När jag och Sofia la ut inlägget om henne i torsdags så räknade vi med kanske 100 besök på bloggen, det var  det max som jag tidigare uppnått. Vi räknade rent realistiskt med de vanliga 40-50st som det varit förut.

Under 2010-2015 så har min blogg lyckats få in ca 5.000 besök (som en jämförelse).

Dagen vi la upp inlägget så trillade det in stax över 400 besök, mestadels från Sverige men även från våra grannländer. Sedan dalade det ner till en bit över 300 och vi tänkte att det nog var klart där – och att 7-800 besök var fantastiskt roligt.

Plats   Google Analytics

Men vi hade fel. Lördagen så besökte 1600 personer oss, söndag trillar det in runt 2400 personer. Vid det här laget så är det folk från hela världen, även om Sverige är i massiv majoritet. Vi trodde verkligen inte att det skulle nå ut så här massivt, inte ens i närheten. Sofia är överlycklig över den respons det gett och inser att det nog är många andra i samma situation som kan få hjälp/styrka av det.

Varje dag ombeds jag lämna en rapport på antal besökare.

I måndags kom det vi trodde var toppen på trafiken, nästan 4000 besök. Men igen, fel. Tisdag: 4600.. och sen igår så kom det in hela 7700.

Översikt över målgrupp   Google Analytics

Idag, torsdag, har det hittills lästs av 1700 personer. Totalt har inlägget också delats över 3000 gånger på Facebook.

Jag och Sofia vill tacka alla för ert fantastiska stöd gentemot oss men framförallt för att ni delar och sprider hennes berättelse så att fler kan få styrkan att berätta.

 

Melin

 

2 thoughts on “Tittarstorm?

Kommentera